Meditatii de limba germana

Servicii/Cursuri si Trainiguri

Șoricerc are ascuns în componența numelui, acronimul C.E.R.C. – ce semnifică Centrul de Educație și Redescoperire Creativă. Prin urmare noi promovăm dezvoltarea personală, apelând la două nevoi umane fundamentale: Nevoia de cunoaștere și Nevoia de autocunoaștere. Pornind de la îmbinarea acestor două aspecte – active pe tot parcursul vieții – echipa Șoricerc oferă cadrul ideal de învățare și aprofundare a limbii străine, fie pentru cei mici, fie pentru ce mari.


Il poti gasi si aici:
http://soricerc.ro/


Cei doi factori, vocabularul și comunicarea, ce stau la baza metodei de educație și redescoperire Șoricerc, permit atât eficientizarea procesului de învățare cât și monitorizarea în timp real, a gradului de aprofundare realizat. Metoda noastră nu are pretenția să schimbe lumea ci doar să o îmbunătățească, optimizând procesul de învățare prin raportarea la cei doi piloni de bază care definesc gradul de stăpânire a unei limbi de către o persoană.

Îmbinarea elementelor moderne de pedagogie se realizează fără neglijarea fundamentelor pedagogiei clasice activând învățarea realizată cu drag, ușurință și eficiență. Metoda stimulează condițiile actuale ale sistemului de învățământ prin metode inovatoare de activizare a învățării și ale pedagogiei alternative în contextul ritmului alert de inovare din era tehnologiei informației.

Șoricerc-ul oferă transparență în progresul de învățare: la sfârșitul meditațiilor, meditatorul întocmește un raport în urma căruia se compune Diagrama de Evoluție Șoricerc, care permite analiza gradului de aprofundare a vocabularului și acumularea deprinderilor de discurs. Astfel, prin cuantificarea evoluției, se pot urmări efectele metodei aplicate. Diagrama de Evoluție Șoricerc nu este doar un instrument de informare și monitorizare a aprofundării unei limbi străine ci și un catalizator în motivarea beneficiarului de a-și urmări scopul dorit.


Pret unitar: 0.4 - 0.7


Cantitate minima pentru o comanda: lei pe minut in functie de durata sedintei - 60, 90, 120 minute si numarul de elevi - 1 sau 2


Taxe suplimentare livrare: Nu


Link web: http://soricerc.ro/


Servicii aditionale: organizarea de evenimente, excursii tematice, vizite la muzee, spectacole artistice


Garantii: înalte competențe psiho-pedagogice ale meditatorilor si calitate a predarii


Produs postat de SORICERC SRL-D