ADVENTURE TRAVEL SRL

Activitati economice: turism, rezervari bilete avion, cazare, sejururi, petreceri corporate

Adresa
str. OCCIDENTULUI nr.45, ap.2
Sector 1, Bucuresti


Telefon Fix:
Fax: 0318151930
Mobil: 0040.728.960.370
Pagina web: www.adventuretravel.ro

Descriere detaliata a companiei:

In Echipa Adventure Travel suntem tineri cu experienta in pregatirea vacantelor. An de an, din 2002, mergem sa descoperim o multime de hoteluri noi si locatii de vis, stim sa comparam ofertele in asa fel incat sa oferim cel mai potrivit hotel in functie de preferintele si bugetul tau, cel mai bun bilet de avion ca pret si orar de zbor sau vacanta perfecta.

Cand pregatim o oferta, visam impreuna cu tine la acele locuri si asta ne ajuta sa construim cea mai incitanta si frumoasa vacanta. Aceasta este cheia succesului vacantelor propuse de noi.

Viziteaza site-ul nostru si cistiga timp in construirea unei vacante superbe !

Iar daca vrei sa primesti noile vacante de vis pe care le-am pregatit, in sectiunea newsletter te poti abona cu adresa ta de e-mail, sau mai simplu, da-ne un like pe facebook.com/adventuretravel.ro 


Produse inscrise in acest site:


Grecia o destinație favorită
Grecia rămîne o destinație favorită ! In special Insula Thassos, care are un farmec aparte. Dar nici Turcia nu se lasă mai prejos ! Avantajele in Grecia sînt faptul că nu ai foarte mult de mers cu masina, tarifele in general sint accesibile, sau chiar bune atunci cind cumperi o vacanta din timp, Early Booking. In Turcia, chiar dacă este mai departe, in tarif ai inclus biletul de avion, charter.
Click pentru detalii
Servicii/Agentii de Turism